UŽKANDŽIAI
Austrės / „Mignonette” padažas 36
Geltonpelekio tuno kapotinis / avokadų kremas / marinuotas imbieras / citrusai
patiekiamas su mūsų kepta juoda duonele 18
Lietuviškos jautienos totoriškas kapotinis (į restoraną tiekiama lietuviškame ūkyje užauginto jaučio mėsa)
patiekiamas su mūsų kepta juoda duonele 18
Salotos su jautiena / „Chipotle” padažas / marinuota paprika su sūriu / saulėje džiovinti pomidorai 18
Cezario salotos (į restoraną tiekiama lietuviška laisvėje augintų vištų mėsa) 14
Keptas Foie gras / mūsų kepta Brioche duonelė / marinuoti serbentai / gervuogės /
karamelizuotos figos / marinuoti burokėliai 24
Jūros šukutės / jaučio uodegos medalionas / salierų kremas / mini pomidorai 20
Lietuvos ūkininkų pagamintų natūralių sūrių rinkinys su sezoninėmis uogomis ir džemais 18
Užkandžių rinkinys iš lietuviškos vytintos jautienos / artišokai iš Sicilijos regiono / marinuotos alyvuogės 20
SRIUBOS
Antienos sriuba su baravykais ir kruopomis 13
Prancūziška Bouillabaisse žuvienė su šafranu 18
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Lietuviškos jautienos išpjovos steikas / rūkytos mini bulvės / sezoninės morkos / viskio ir medaus padažas 34
Juodoji menkė / morkų kremas / kaliaropė / marinuotas imbieras / vermuto padažas 32
Šviežia sezoninė žuvis 25–32
Viduržemio jūros aštuonkojis / paprikų kremas / kaparėliai / alyvuogės / mini bulvytės / marinuoti svogūnėliai /
vyšniniai pomidorai 26
Antienos filė / rūkytos slyvos / degintų morkų gratinas / vyšnių padažas 28
Makaronai Tagliatelle (rankų darbo, atkeliavę iš Sicilijos regiono) su jūros gėrybėmis 22
Špinatų Risotto / moliūgai / kreivabudės / obuoliai „Granny smith" 12
DESERTAI
Tiramisu 12
Crème Brûlée 9
Marmurinis varškės sūrio pyragas 11
Mūsų gamybos ledai (kaskart vis kitas skonis) 10