Meniu

UŽKANDŽIAI

Austrės / „Mignonette” padažas  36

Geltonpelekio tuno kapotinis / avokadų kremas / marinuotas imbieras / citrusai
patiekiamas su mūsų kepta juoda duonele 18

Lietuviškos jautienos totoriškas kapotinis (į restoraną tiekiama lietuviškame ūkyje užauginto jaučio mėsa)
patiekiamas su mūsų kepta juoda duonele 18

Salotos su jautiena / „Chipotle” padažas / marinuota paprika su sūriu / saulėje džiovinti pomidorai 18

Cezario salotos (į restoraną tiekiama lietuviška laisvėje augintų vištų mėsa) 14

Keptas Foie gras / mūsų kepta Brioche duonelė / marinuoti serbentai / gervuogės /
karamelizuotos figos / marinuoti burokėliai  24

Jūros šukutės / jaučio uodegos medalionas / salierų kremas / mini pomidorai  20

Lietuvos ūkininkų pagamintų natūralių sūrių rinkinys su sezoninėmis uogomis ir džemais 18

Užkandžių rinkinys iš lietuviškos vytintos jautienos / artišokai iš Sicilijos regiono / marinuotos alyvuogės  20

SRIUBOS

Antienos sriuba su baravykais ir kruopomis 13

Prancūziška Bouillabaisse žuvienė su šafranu 18

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Lietuviškos jautienos išpjovos steikas / rūkytos mini bulvės / sezoninės morkos / viskio ir medaus padažas 34

Juodoji menkė / morkų kremas / kaliaropė / marinuotas imbieras / vermuto padažas  32

Šviežia sezoninė žuvis  25–32

Viduržemio jūros aštuonkojis / paprikų kremas / kaparėliai / alyvuogės / mini bulvytės / marinuoti svogūnėliai /
vyšniniai pomidorai  26

Antienos filė / rūkytos slyvos / degintų morkų gratinas / vyšnių padažas 28

Makaronai Tagliatelle (rankų darbo, atkeliavę iš Sicilijos regiono) su jūros gėrybėmis  22

Špinatų Risotto / moliūgai / kreivabudės / obuoliai „Granny smith" 12

DESERTAI

Tiramisu 12

Crème Brûlée 9

Marmurinis varškės sūrio pyragas 11

Mūsų gamybos ledai (kaskart vis kitas skonis) 10